TELEFOON:
035 - 683 88 33
E-MAIL:
KVK:
32136106

Opleidingen en projecten

Als kennispartner in energie en milieu brengt F&B experts en professionals samen om van elkaar te leren en tot nieuwe ideeën te komen. Wij organiseren en coördineren onder andere diverse opleidingen, projecten en vakbeurzen.

Projecten

Seminars, beurzen, conferenties of andere inspirerende bijeenkomsten. F&B organiseert in opdracht én op eigen initiatief regelmatig projecten om kennis te delen over energie. We zijn onder andere trotse contentpartner van de jaarlijkse vakbeurs Energie en leiden het project Kwaliteitsborging EPA-U in opdracht van de vereniging van energie-adviseurs FedEC. Heeft u iets anders in gedachten? Geen probleem, wij weten ook raad met andere projecten!

Opleidingen

F&B verzorgt en borgt energie-opleidingen, zowel voor individuele energieprofessionals als in-company bij bijvoorbeeld technisch dienstverlener Kuijpers. Met kennis en ervaring organiseren en coördineren wij cursussen, trainingen en opleidingen voor netwerken als FedEC, BodemenergieNL, Post Hoger Onderwijs Energiekunde (PHOE), het EPA-Kenniscentrum en de Vereniging Meetbedrijven Nederland (VMNED).