TELEFOON:
035 - 683 88 33
E-MAIL:
KVK:
32136106

Houd uw kennis bij!

Energy Society, oftewel Ensoc, is een initiatief van F&B dat u dagelijks online onafhankelijk en betrouwbaar nieuws biedt over energie en energiebesparing. Onderzoek, praktijkkennis en scherp commentaar op actuele ontwikkelingen in de energiemarkt wisselen elkaar af. Elke week brengt een nieuwsbrief u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en uiteraard houdt Ensoc ook contact via Twitter, Facebook en Linkedin.

Dieper in op de materie

Leest u Ensoc en wilt u meer? Ensoc Magazine is een prachtig vakblad dat u 4 keer per jaar achtergronden over de energiemarkt levert. Elk kwartaalnummer gaat dieper in op de materie aan de hand van thema’s als warmte, innovatie, opslag en besparing door verplichting.

Onontbeerlijk voor energieprofessionals

Deze uitgave is onontbeerlijk voor elke energieprofessional die zich blijft ontwikkelen. Hier zijn natuurlijk wel kosten aan verbonden, maar dan weet u ook werkelijk hoe het zit. Vraag daarom nu een proefabonnement aan!

Weten wat Ensoc u kan bieden?

RVO: Genoeg condenswarmte over voor 700.000 woningen

Warmteatlas condenswarmte beschikbaar in Nederland

Waar haalt Nederland zijn warmte vandaan nu de gaskraan dichtgaat? RVO-adviseurs Lydia Dijkshoorn en Felix Lacroix wijzen in een column op een nog onderbelichte en duurzame bron: condenswarmte. Lees meer op Ensoc.nl.

Na 20 jaar terug als energieadviseur: “Weer doen waar ik zin in heb”

Nard Geerts cursist Energiebeheer en Duurzame Energie

De summercourses Energiebeheer en Duurzame Energie staan voor de deur. Waarom mag u deze dagopleidingen niet missen? Omdat ze een compleet perspectief bieden op energie(besparing) met aandacht voor praktische oplossingen, vindt cursist en herboren energieadviseur Nard Geerts. Lees meer op Ensoc.nl.

Zestig organisaties tekenen voor 50 procent zuinigere gebouwen

Gebouw bron=epeeglobal.org

De Nederlandse gebouwde omgeving kan de komende 7 jaar 50 procent energie besparen. Die ambitie onderschrijven zestig bedrijven en overheden in het Deltaplan Duurzame Renovatie van de Dutch Green Building Council. Inzet is om niet in 2050 maar 2040 het Nederlands vastgoed klimaatneutraal te hebben. Lees meer op Ensoc.nl.