F&B logo

nieuws > F&B publiceert...

 home  nieuws  agenda  verenigingen  seminars  opleidingen  publicaties  over F&B 

F&B publiceert Ensoc Newsletter

F&B, F&B publiceert Ensoc Newsletter

Naast Ensoc Magazine en Ensoc Weekly publiceert F&B elk kwartaal een Ensoc Newsletter voor abonnees van Ensoc Magazine.

F&B is eind 2011 is gestart met de uitgave Ensoc Magazine, een eclatant succes met een prachtige uitstraling en onder professionele redactie van Norbert Cuiper. Abonnees op Ensoc Magazine (EUR 135.-/jaar) ontvangen naast vier thematische Ensoc Magazines ook vier Newsletters in digitale vorm, waarvan de eerste deze week uitkomt. Ensoc Newsletter is een visionaire digitale uitgave die op louter feiten gebaseerd is. Wij zijn voor de lezer op zoek gegaan naar interessante grafieken en tabellen en publiceren deze met een toelichting. Een voorbeeld vindt u hieronder:

Energieverbruik steeds zwaarder belast
De belasting op het energieverbruik is afgelopen jaren steeds toegenomen. Dat blijkt uit cijfers van het CBS over de periode van 1990 tot en met 2010, meldt het Compendium voor de Leefomgeving.
http://www.ensoc.nl/2012/04/energieverbruik-steeds-zwaarder-belast/

Proefabonnement
Een gratis proefabonnement is aan te vragen via http://www.ensoc.nl/proefabonnement/


Redacteur:


Nieuws

‘Duurdere energie maakt ons bewuster’

We gebruiken energie alsof het vanzelfsprekend is en denken nauwelijks na over wat energie is. Docent Jan Zuidema verwacht dat dit zal veranderen met de stijgende energieprijzen.
Lees meer...

Gevolgen van Warmtewet

De Warmtewet stelt een plafond aan de prijs van warmte. Dat beschermt consumenten, maar kan ook gevolgen hebben voor de winstgevendheid van warmtenetten.
Lees meer...

Warmte verhit gemoederen

De laatste tijd is er veel gedoe over de Warmtewet, die begin dit jaar in werking is getreden. Dat blijkt uit de Ensoc conferentie ‘Meten van Warmte’ in Amersfoort.
Lees meer...