F&B logo

nieuws > F&B publiceert...

• home  • nieuws  • agenda  • verenigingen  • seminars  • opleidingen  • publicaties  • over F&B 

F&B publiceert Ensoc Newsletter

F&B, F&B publiceert Ensoc Newsletter

Naast Ensoc Magazine en Ensoc Weekly publiceert F&B elk kwartaal een Ensoc Newsletter voor abonnees van Ensoc Magazine.

F&B is eind 2011 is gestart met de uitgave Ensoc Magazine, een eclatant succes met een prachtige uitstraling en onder professionele redactie van Norbert Cuiper. Abonnees op Ensoc Magazine (EUR 135.-/jaar) ontvangen naast vier thematische Ensoc Magazines ook vier Newsletters in digitale vorm, waarvan de eerste deze week uitkomt. Ensoc Newsletter is een visionaire digitale uitgave die op louter feiten gebaseerd is. Wij zijn voor de lezer op zoek gegaan naar interessante grafieken en tabellen en publiceren deze met een toelichting. Een voorbeeld vindt u hieronder:

Energieverbruik steeds zwaarder belast
De belasting op het energieverbruik is afgelopen jaren steeds toegenomen. Dat blijkt uit cijfers van het CBS over de periode van 1990 tot en met 2010, meldt het Compendium voor de Leefomgeving.
http://www.ensoc.nl/2012/04/energieverbruik-steeds-zwaarder-belast/

Proefabonnement
Een gratis proefabonnement is aan te vragen via http://www.ensoc.nl/proefabonnement/


Redacteur:


Nieuws

Opleiding maakt plaatje compleet

De opleiding Energiecoördinator van FedEC maakt het brede beeld van zijn werkveld compleet. Dat meldt Patrick Hoeve, energiecoördinator bij de gemeente Den Haag.
Lees meer...

'Energielabel U-bouw verdient meer prioriteit'

De afgelopen jaren is geïnvesteerd in het energieprestatiecertificaat voor utiliteitsbouw. Laat dat label niet links liggen, zegt Isabelle Sternheim, voorzitter van de FedEC, in Milieu Magazine.
Lees meer...

Update energieakkoord: waar staan we?

Het Energieakkoord is ruim anderhalf jaar oud. Tijd om de tussenbalans op te maken. Waar staat Nederland met de energietransitie? Daarop gaat het Nationaal Energie Congres op 23 april 2015 in.
Lees meer...

‘Alles uit de kast’ voor de energietransitie

Meer wind- en zonne-energie zijn niet voldoende voor een duurzame energievoorziening. Ook energiebesparing in gebouwen en industrie is nodig om de energietransitie te laten slagen.
Lees meer...

Vakbeurs Energie en Ecomobiel bundelen krachten

Vakbeurs Energie en Ecomobiel, de twee leidende vakbeurzen in Nederland op het gebied van energie en mobiliteit, gaan samen onder één dak verder.
Lees meer...