F&B logo

nieuws > F&B publiceert...

 home  nieuws  agenda  verenigingen  seminars  opleidingen  publicaties  over F&B 

F&B publiceert Ensoc Newsletter

F&B, F&B publiceert Ensoc Newsletter

Naast Ensoc Magazine en Ensoc Weekly publiceert F&B elk kwartaal een Ensoc Newsletter voor abonnees van Ensoc Magazine.

F&B is eind 2011 is gestart met de uitgave Ensoc Magazine, een eclatant succes met een prachtige uitstraling en onder professionele redactie van Norbert Cuiper. Abonnees op Ensoc Magazine (EUR 135.-/jaar) ontvangen naast vier thematische Ensoc Magazines ook vier Newsletters in digitale vorm, waarvan de eerste deze week uitkomt. Ensoc Newsletter is een visionaire digitale uitgave die op louter feiten gebaseerd is. Wij zijn voor de lezer op zoek gegaan naar interessante grafieken en tabellen en publiceren deze met een toelichting. Een voorbeeld vindt u hieronder:

Energieverbruik steeds zwaarder belast
De belasting op het energieverbruik is afgelopen jaren steeds toegenomen. Dat blijkt uit cijfers van het CBS over de periode van 1990 tot en met 2010, meldt het Compendium voor de Leefomgeving.
http://www.ensoc.nl/2012/04/energieverbruik-steeds-zwaarder-belast/

Proefabonnement
Een gratis proefabonnement is aan te vragen via http://www.ensoc.nl/proefabonnement/


Redacteur:


Nieuws

Vakbeurs over zonne-energie

Het Solar Event is hét jaarlijkse ijkpunt voor professionals in de bouw en de industrie om te ontdekken wat de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zonne-energie zijn.
Lees meer...

Vaart maken met wind hard nodig

Nederland heeft zich ten doel gesteld om het vermogen aan windenergie fors uit te breiden. Hoe dit te realiseren? Dat is te horen op het Wind Congres op dinsdag 7 oktober.
Lees meer...

Groot Energiedebat over duurzaam investeren

Duurzaam investeren is onlosmakelijk verbonden op energiebesparing en duurzame energie. Hoe is dit verantwoord te doen? Daarover gaat het Groot Energiedebat op 9 oktober.
Lees meer...

‘Industrie kan meer energie besparen’

Industriële bedrijven kunnen veel energie besparen met stoom, koude en perslucht. Maar in de praktijk komt daar weinig van terecht, zegt Kees de Greef van het Stoomplatform.
Lees meer...

Hoe zit het met het energielabel?

Er is flink gesleuteld aan het energielabel voor woningen. Ook het label voor gebouwen is aangepast. Meer over deze veranderingen is te horen op het Nationaal Energielabelcongres.
Lees meer...

Wie wint de Spirit of Innovation Award?

Drie genomineerden maken kans op de Spirit of Innovation Award. De prijs voor de meest energiebesparende innovatie wordt uitgereikt op dinsdag 7 oktober tijdens de vakbeurs Energie.
Lees meer...

Vakbeurs Energie opent met debat

Vakbeurs Energie 2014 gaat van start met een bruisend openingsdebat, onder meer over het energieakkoord, het energielabel en Russisch gas. Bezoekers van de beurs mogen meepraten.
Lees meer...

Naar energieneutrale stad in 2022

Kunnen we een energie-neutrale stad realiseren in 2022? Dat is te horen op 30 september tijdens een seminar in Almere.
Lees meer...

Nieuwe energielabel komt eraan

Rondom het Energielabel is en gaat veel veranderen. Wilt u weten hoe het zit? Breng dan een bezoek aan het Nationaal Energielabel Congres op 8 oktober tijdens vakbeurs Energie 2014.
Lees meer...

‘Industrie kan meer energie besparen’

Industriële bedrijven kunnen veel energie besparen met stoom, koude en perslucht. Maar in de praktijk komt daar tot nu toe weinig van terecht, zegt Kees de Greef van het Stoomplatform.
Lees meer...