F&B logo

nieuws > F&B publiceert...

 home  nieuws  agenda  verenigingen  seminars  opleidingen  publicaties  over F&B 

F&B publiceert Ensoc Newsletter

F&B, F&B publiceert Ensoc Newsletter

Naast Ensoc Magazine en Ensoc Weekly publiceert F&B elk kwartaal een Ensoc Newsletter voor abonnees van Ensoc Magazine.

F&B is eind 2011 is gestart met de uitgave Ensoc Magazine, een eclatant succes met een prachtige uitstraling en onder professionele redactie van Norbert Cuiper. Abonnees op Ensoc Magazine (EUR 135.-/jaar) ontvangen naast vier thematische Ensoc Magazines ook vier Newsletters in digitale vorm, waarvan de eerste deze week uitkomt. Ensoc Newsletter is een visionaire digitale uitgave die op louter feiten gebaseerd is. Wij zijn voor de lezer op zoek gegaan naar interessante grafieken en tabellen en publiceren deze met een toelichting. Een voorbeeld vindt u hieronder:

Energieverbruik steeds zwaarder belast
De belasting op het energieverbruik is afgelopen jaren steeds toegenomen. Dat blijkt uit cijfers van het CBS over de periode van 1990 tot en met 2010, meldt het Compendium voor de Leefomgeving.
http://www.ensoc.nl/2012/04/energieverbruik-steeds-zwaarder-belast/

Proefabonnement
Een gratis proefabonnement is aan te vragen via http://www.ensoc.nl/proefabonnement/


Redacteur:


Nieuws

Corporatie conservatief met energiebesparing

Woningcorporaties zijn nog erg voorzichtig met innovatieve financieringsconstructies voor duurzame energie energiebesparing. Dat bleek uit het Groot Energiedebat op de vakbeurs Energie.
Lees meer...

‘Schaliegas groot effect op gasmarkt’

Hoewel Nederland nog geen schaliegas wint heeft het op de wereldmarkt een behoorlijk effect. Dat zei energieadviseur Frans Peters op een minicongres tijdens de vakbeurs Energie.
Lees meer...

Warmtenetwerk lid van DE Koepel

Stichting Warmtenetwerk is sinds augustus dit jaar lid van de Duurzame Energie Koepel. Dat meldde voorzitter Teun Bokhoven van DE Koepel tijdens een bijeenkomst op de vakbeurs Energie.
Lees meer...

Wat verandert er rond het energielabel?

Rondom het energielabel gaat veel veranderen, zowel bij woningen als bij de utiliteitsgebouwen. Het Nationaal Energielabel Congres op 8 oktober ging nader in op de verschillende veranderingen.
Lees meer...

Papierfabriek geeft voorbeeld met energiebesparing

De industriële sector in Nederland kan meer energie besparen. Daarvoor is technologische kennis en samenwerking met andere bedrijven nodig. Een papierfabriek toont hoe dit in de praktijk gaat.
Lees meer...

AkzoNobel weert zich tegen dure energie

Chemieconcern AkzoNobel beschermt zich tegen hoge energiekosten door het energieverbruik terug te dringen en door flexibel energie in te kopen.
Lees meer...

PV-invertor met batterij wint prijs

De zonnestroomomvormer Sunny Boy 3600/5000 Smart Energy van SMA Benelux is de winnaar van de Spirit of Innovation Award 2014. De prijs werd uitgereikt op de vakbeurs Energie.
Lees meer...