F&B logo

nieuws > F&B publiceert...

 home   nieuws   agenda   verenigingen   seminars   opleidingen   publicaties   over F&B 

F&B publiceert Ensoc Newsletter

F&B, F&B publiceert Ensoc Newsletter

Naast Ensoc Magazine en Ensoc Weekly publiceert F&B elk kwartaal een Ensoc Newsletter voor abonnees van Ensoc Magazine.

F&B is eind 2011 is gestart met de uitgave Ensoc Magazine, een eclatant succes met een prachtige uitstraling en onder professionele redactie van Norbert Cuiper. Abonnees op Ensoc Magazine (EUR 135.-/jaar) ontvangen naast vier thematische Ensoc Magazines ook vier Newsletters in digitale vorm, waarvan de eerste deze week uitkomt. Ensoc Newsletter is een visionaire digitale uitgave die op louter feiten gebaseerd is. Wij zijn voor de lezer op zoek gegaan naar interessante grafieken en tabellen en publiceren deze met een toelichting. Een voorbeeld vindt u hieronder:

Energieverbruik steeds zwaarder belast
De belasting op het energieverbruik is afgelopen jaren steeds toegenomen. Dat blijkt uit cijfers van het CBS over de periode van 1990 tot en met 2010, meldt het Compendium voor de Leefomgeving.
http://www.ensoc.nl/2012/04/energieverbruik-steeds-zwaarder-belast/

Proefabonnement
Een gratis proefabonnement is aan te vragen via http://www.ensoc.nl/proefabonnement/


Redacteur:


Nieuws

Vakbeurs Energie krijgt input vanuit F&B

Van 6 t/m 8 oktober organiseren 54Events en F&B de vakbeurs Energie in Den Bosch. Ook deze 12de editie is F&B weer betrokken bij vele inhoudelijke evenementen tijdens deze beurs.
Lees meer...

‘Toekomst warmte ligt bij bestaande bouw’

De toekomst van warmtenetten ligt bij koppeling van bestaande woningen aan warmtenetten en het aan elkaar knopen van lokale warmteprojecten.
Lees meer...

‘Energieakkoord niet genoeg voor energietransitie’

Het energieakkoord is onvoldoende om een volledige energietransitie in gang te zetten. Ook de uitkomst van de klimaattop in Parijs is van belang, meldt voormalig milieuminister Jacqueline Cramer.
Lees meer...

Energielabel verplicht voor gebouwen

Utiliteitsgebouwen moeten een energielabel hebben. Per 1 juli legt de Inspectie voor de Leefomgeving (ILT) bestuurlijke boetes als bij verkoop of verhuur een energielabel ontbreekt.
Lees meer...

‘Achterstand met duurzame energie inlopen’

Nederland is binnen Europa hekkensluiter met duurzame energie, maar kan haar achterstand snel inlopen met consistent beleid. Dat meldt de Groningse hoogleraar Andre Faaij.
Lees meer...

Utrechtse koplopers met energiebesparing

Van de Utrechtse bedrijven die meedoen aan de green deal loopt vijftien procent voorop met energiebesparing. Dat meldt Leonard Tersteeg van MKB Energieadvies in Ensoc Magazine.
Lees meer...

Certificaat Kwaliteitsborging EPA-U uitgereikt

Maar liefst 12 FedEC-leden hebben hun Certificaat Kwaliteitsborging EPA-U ontvangen.
Lees meer...

Energielabel verleidt woningeigenaren

Het vereenvoudigd energielabel leidt tot een verhoogd aantal aanvragen van een energie-index. Dat het energielabel werkt als een verleidingsinstrument lijkt dus bewaarheid te worden.
Lees meer...